sobota 6. novembra 2010

Vitajte na blogu o nábytku 21. storočia!


Nábytok a bývanie. Témy, ktoré sa nás výsostne týkajú a predsa im v každodennom živote nevenujeme toľko pozornosti, ako by si zaslúžili. Samozrejme existujú rôzne iniciatívy za zlepšenie bývania a jeho správny výber, ale stále väčšina Slovákov uprednostňuje aktuálnejšie témy pred svojím vlastným bývaním.

A pritom bývanie je jedna z kritických otázok pre spokojný život, od čoho sa následne odvíja aj rodinný a profesný život. Prečo ľudia ešte stále ignorujú otázky výberu správneho a vkusného nábytku, či jeho správneho rozpoloženia v priestore? Jednoducho pretože sa o tejto téme nedostatočne na internete píše a diskutuje sa.

Existuje niekoľko webov zameraných na bývanie, ale väčšinou sú to iba internetové filiálky časopisov a magazínov venovaných tejto téme. Bloguje sa o IT, letenkách či politike, ale nábytok by ste hľadali v článkoch niektorých blogov len veľmi ťažko. A práve preto vznikol blog Nábytok 21. storočia, aby o tejto téme písal, aby predstavil nové trendy v nábytku a pomohol ľuďom sa v tejto kritickej otázke zorientovať.

Bývajte vkusne a pohodlne- je to predsa Váš život!

1 komentár: